MHP Osmangazi İlçe Başkanı’ndan Kurban Bayramı mesajı

Mhp Bursa Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Birlik ve beraberlik vurgusuyla yayınladığı mesajda 'Kardeşliğimizi pekiştiren, birlikteliğimizi güçlendiren, sevgiyi ve dostluğu hatırlatan, küslüğü bitiren, özlemi gideren, yardımlaşma , paylaşma ve dayanışmanın en güzel ve hayırlısı olan dinimizin ne kadar kutsal olduğunu gösteren takdire şayan Kurban Bayramımızın bir yenisine daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz' dedi.

Yayın: 19 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.07.2021 20:34:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1058 okunma
Google News

 

Mhp Bursa Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu Kurban Bayramında kutlama mesajında 'Milletimizin ve Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlar, Milletimize sağlıkhuzurbirlik ve beraberlikler dileriz' dedi.


 

Mhp Bursa Osmangazi İlçe Başkanı Kurban Bayramında kutlama mesajı yayınladı

Kardeşliğimizi pekiştiren, birlikteliğimizi güçlendiren, sevgiyi ve dostluğu hatırlatan, küslüğü bitiren, özlemi gideren, yardımlaşma , paylaşma ve dayanışmanın en güzel ve hayırlısı olan dinimizin ne kadar kutsal olduğunu gösteren takdire şayan Kurban Bayramımızın bir yenisine daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.Bayramlarımızın bize öğrettiği paylaşma, yardımlaşma, birliktelik ve sevgiyi güçlendirme duygularının bayramlarda sınırlı kalmaması süreklilik sağlaması birliğimizin bütünlüğümüzün ve kardeşliğimizin ilelebet var olmasının vesilesi olacaktır. Yüzyıllarca yıl bizim varlığımızı bütünlüğümüzü bozmaya ve yok etmeye çalışan mihrakların bunu başaramamasının yegane sebebi, inancımız ve bayramlarımızın bize verdiği güçtür.


 

 

 

Türkiye coğrafyasında doğusunda, batısında, güneyinde ve kuzeyinde , her vatandaşımız bayramlara verdiği hassas özenle ,değerle ve derin inanışla bayramlarımızın coşkuyla kutlanması bu milletin ne kadar güçlü ve inançlı olduğunun bir göstergesidir. Bu inançla ve muhteşem kutsal günlerimizle Türk Milletiilelebet var oldu var olacaktır.Bu duygu ve düşüncelerle mensubiyetinden gurur ve onur duyduğumuz Milletimizin ve Tümİslam Aleminin Kurban Bayramını kutlar, Milletimize sağlık, huzur, birlik ve beraberlikler dileriz.Seyfi SeyfioğluMHP Osmangazi İlçe Başkanı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.