MHP'den ihraç edilen vekil, Babacan'ın partisine katılacak

MHP'den ihraç edilen ve şu anda Samsun Bağımsız Milletvekili olan Erhan Usta'nın, Ali Babacan'ın kuracağı partiye katılacağı öğrenildi.

Siyaset Yayın: 23 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 23.12.2019 14:43:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
814 okunma
Google News

TBMM'ye 11'inci parti olarak girecek olan Ali Babacan'ın partisine sürpriz isimler katılmaya devam ediyor. MHP'den ihraç edilen ve şu anda Samsun Bağımsız Milletvekili olan Erhan Usta'nın, Ali Babacan'ın partisine katılacağı öğrenildi.

 

BABACAN İLE BİRLİKTE HAREKET EDİYOR

 

Ali Babacan'ın, partisini yeni yılda kurması bekleniyor. TSamsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta, Babacan'ın partisine geçecek. Edinilen bilgiye göre Usta, Babacan ile beraber hareket edip yeni kurulacak partiye katılacak.

 

MHP'DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

 

Ekonomist, planlama uzmanı olan Usta, MHP'den 25. 26. ve 27. dönemde Samsun milletvekili seçildi. İki yıl süreyle MHP Grup Başkanvekili olarak görev yapan Usta, Meclis'te Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) hakkındaki önergeye "evet" oyu vermişti.

 

Erhan Usta, "Jest ile rest arasında bir harf farkı var. İttifak olmazsa olmazımız değil" diyerek Samsun'da 7 belediye istediklerini ancak AKP'nin 2 belediye verdiğini söylemişti. Usta bu söylemlerinden sonra MHP'den ihraç edilmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.