Meteoroloji duyurdu! Soğuk ve yağışlı hava...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verdiği bilgilere göre soğuk ve yağışlı hava perşembeden itibaren azalacak, soğuk hava sadece yurdun Doğu kesimlerinde görülmeye devam edecek. Meteoroloji ayrıca bugün ve yarın sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı uyarısında bulundu.

Gündem Yayın: 19 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 19.01.2021 07:31:11
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1199 okunma
Google News

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, barajlarda azalan su nedeniyle vatandaşın dört gözle beklediği yağışların, perşembe gününden itibaren azalacağını açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Hürriyet’e verdiği bilgi şöyle: “Yağışların Doğu kesimlerde aralıklarla devam etmesini bekliyoruz. Bu yağışların Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu’nun güney doğusunda ve Batı Karadeniz’de yoğun kar yağışı şeklinde etkili olması bekleniyor. Çarşamba günü Doğu Anadolu’nun doğusunda kar yağışı bekleniyor. Perşembeden itibaren ise soğuk havanın yurdun Doğu kesimlerinde görülmesi bekleniyor.

 

BUZLANMAYA DİKKAT

 

Ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altında seyredecek olan sıcaklığın perşembe günü Batıdan başlayarak artacağı tahmin ediliyor. Bugün ve çarşamba sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma ve don beklendiğinden ulaşımda vatandaşlarımızın dikkatli olmaları gerekiyor.

 

Bursa'daki 5 günlük hava tahmin durumu ise şöyle;

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.