Meteoroloji'den flaş Bursa açıklaması! Sert düşecek

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bursa'da bir süredir etkisini sürdüren pastırma yazı artık şehri terk ediyor. Sıcaklıkların perşembe 23, cumagünü ise 21 dereceye düşeceği açıklandı.

Yayın: 12 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 12.11.2019 09:47:37
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
801 okunma
Google News

Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İç Anadolu'nun kuzeybatısında yer yer pus ve sis bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının Marmara'nın güneyi ve Ege Bölgesi'nde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güney ve güneydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

 

Meteoroloji verilerine göre Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 26 derece olarak ölçülecek. 

 

Yarın 27 , perşembe 23, cuma günü ise 21 derece civarında olacağı kaydedildi.

 

Bursa'da perşembe hafif sağanak yağış geçişleri görülecek.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.