Meteoroloji'den Bursa uyarısı!

Ege, Marmara ve Doğu Akdeniz bölgelerinin bazı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Bursa'nın da cuma ve cumartesi günleri yağışlı havanın etkisi altında kalması tahmin ediliyor.

Yayın: 15 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 15.08.2019 10:42:24
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
1279 okunma
Google News

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, Türkiye'nin iç kesimlerinde havanın parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.



İç Ege, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir ve Osmaniye çevreleri ile Adana'nın kuzey ve doğusu, Kahramanmaraş'ın güneybatısı ile Hatay'ın kuzeybatı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor. 



Diğer yerlerde ise havanın az bulutlu ve açık olması bekleniyor. 

 

Bursa'da bugün termometreler 36 dereceyi gösterdi. Uzun süren kavurucu sıcakların ardından cuma ve cumartesi günleri yağmurun etkili olması tahmin ediliyor.

 

Bursa'da 5 günlük hava durumu tahmini:

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.