Meteoroloji'den Bursa için flaş kar yağışı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasına göre, yeni haftada soğuk ve yağışlı hava birçok bölgede hissedilecek. İstanbul, Ankara ve Bursa başta olmak üzere birçok ilde kar yağışı etkisini gösterecek.

Yayın: 20 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 20.01.2020 09:08:33
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2129 okunma
Google News

Geçtiğimiz hafta Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Karadeniz'de kar yağışı etkili olurken yeni hafta öncesinde Marmara ve Ege Bölgesi için de Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarılar peş peşe geldi.

 

MGM'den yapılan son dakika açıklamasına göre; Pazar günü Doğu Anadolu başta olmak üzere İç Anadolu'nun bazı illerinde kar yağışı etkili olacak. 18 Ocak Pazartesi gününden itibaren Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinde kar yağışını etkisini hissettirmeye başlayacak.

 

BURSA HAVA DURUMU

 

Yurdun büyük bir kesiminde etkili olan soğuk ve karlı hava Bursa'da etkili olmaya başlayacak. Pazar gününü yağmurlu bir şekilde geçirecek olan Bursalılar yeni haftayla birlikte kar yağışı ile tanışacak. Bursa'da pazartesi günü sıcaklıklar gece saatlerinde 0 dereceye kadar inerken kar yağışının da etkili olması bekleniyor. Kentte kar yağışı hafta içerisinde aralıklarla devam edecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.