Meteoroloji'den Bursa için fırtına uyarısı! Şiddetli esecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa için ve çevre iller için fırtına uyarısı yaptı. Vatandaşlardan ağaç devrilmesi, çatı uçması ve soba ile doğalgaz zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması istendi.

Yayın: 15 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.02.2021 15:00:57
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
843 okunma
Google News

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3'üncü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, bu gece saatlerinden itibaren çarşamba günü saat 18.00'e kadar Bursa, Bilecik, Kütahya İl ve İlçeleri'de yer yer kuvvetli fırtınanın etkili olacağı kaydedildi.

 

Yapılan açıklamada ayrıca "Rüzgârın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli yer yer kuvvetli fırtına (60-80 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.