Merve Boluğur, göğüs dekolteli kıyafetiyle göz kamaştırdı

Sürpriz ilişkisiyle adından söz ettiren Merve Boluğur, sevgilisi Burak Dayı ile önceki gün bir alışveriş merkezinden çıkarken objektiflere takıldı. Göğüs dekolteli spor kıyafetiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, özel hayatıyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Yaşam Yayın: 20 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.08.2020 12:30:05
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1682 okunma
Google News

Geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başlayan Merve Boluğur ve Burak Dayı önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Alışveriş merkezinde kısa süre alışveriş yapan ve daha sonrasında da baş başa yemek yiyen çift, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

ÖZEL HAYAT SORULARINA CEVAP VERMEDİ

 

Giydiği derin göğüs dekolteli spor kıyafeti ile dikkatleri üzerine çeken Boluğur, aşk hayatı ile alakalı sorulara esprili yanıtlar verdi. Israrlı özel hayat sorularına dayanamayan güzel oyuncu "Anlatmayacağım tabii ki, hadi öpüyorum sizi. Niye anlatayım, o benim özelim. Bir iş yapıyorum diye her şeyimi anlatacağım diye bir şey var mı? Anlattığım kadarını zaten sayfamda anlatıyorum" şeklinde cevaplandırdı.

 

 

EKRANLARA DÖNMEK İSTİYOR

 

Gelecek sezon ekranlarda olup olmayacağı da sorulan Boluğur. "Var bir şeyler okuyorum. tam kesin olacak diyemem ama ekranlarda olmak istiyorum." diyerek yanıtladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.