Meral Akşener'e koronavirüs şoku! Bizim evde de...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Evimde çalışan yardımcım coronaya yakalandı. Biz de test yaptırdık. Sonuç negatif çıktı. Büyük tedirginlik yaşadık. Ama çok şükür iyiyiz" dedi, aldığı corona önlemlerini anlattı...

Siyaset Yayın: 06 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.04.2020 08:40:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1861 okunma
Google News

Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sanki yarın seçim olacakmış gibi il ve ilçeleri dolaşıyor, ağırlıklı olarak esnaf ziyaretleri yapıyor, izlenimlerini de grup toplantılarına taşıyor, milletvekilleri de önergeler veriyordu.

 

Salgın Türkiye'ye ulaştığında "Bana bir şey olmaz" demedi. Uyku düzenini, beslenmesini değiştirdi. Görüşmelerinde teknolojiyi kullandı. Evden çıkması gerektiğinde "sosyal mesafe" kuralını uyguladı.

 

'EVDE KALIYORUM'

 

Akşener, ilk corona virüsü vakası açıklandığında da Tekirdağ'daydı. Programını yarıda kesip Ankara'ya döndü. Meral Hanım, salgının ortaya çıkmasının ardından aldığı tedbirleri şöyle anlattı:

 

Ankara'ya döndüğümüzde de partideki sağlık kurulumuzun yönlendirmesiyle, ben ve yakın çalıştığım ekibime corona virüsü testi yapıldı. Sonuçlar negatif çıktı. O zamandan beri de ağırlıklı olarak evde kalıyorum.

 

Sosyal mesafe kurallarını uyguluyorum. Alışverişleri eşim yapıyor, o da sosyal mesafe ve hijyen kurallarına üst düzeyde özen gösteriyor. Yalnız birkaç gün önce bir olay yaşadık.

 

Evimizde 20 yıldır sigortalı olarak çalışan yardımcım Covid-19 belirtileri göstermesi üzerine hastaneye götürüldü ve yapılan test pozitif çıktı. Biz de yeniden test yaptırdık, sonuçlarımız negatif.

 

AKŞENER, KENDİNİ EVİNDE KARANTİNAYA ALDI

 

Akşener'in corona virüsü testi negatif çıktı. Ancak o tedbiri elden bırakmıyor. Eşi Tuncer Akşener ile birlikte kendisini İstanbul'daki evinde karantinaya aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.