Medya imparatoru başkan seçilirse dev şirketini satacak

Dünyanın en zengin 8. insanı Michael Bloomberg ABD başkanı seçilmesi durumunda medya şirketini satacak. 1986 yılında kurulan medya ve finansal veri sağlama şirketi Bloomberg'de 15 bin kişi çalışıyor.

Dünya Yayın: 19 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 19.02.2020 15:18:54
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
680 okunma
Google News

Forbes'a göre 62,8 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 8. insanı olan ve ABD Başkanlığı'na aday adaylığını koyan Michael Bloomberg, kendi adını taşıdığı haber ajansı ve finansal veri hizmeti sağlayıcısı Bloomberg'ü başkan seçilmesi durumunda satacak.

 

"TRUMP'IN OLDUĞU YERDEN 180 DERECE FARKLI NOKTADAYIZ"

 

Bloomberg'de yer alan habere göre Trump'ın başkan seçilmesine rağmen emlak şirketlerini satmaması Bloomberg tarafından sertçe eleştiriliyordu.

 

CNN'e konuşan Bloomberg'in kampanya yöneticisi Tim O'Brien, "Mike Bloomberg seçilirse vergi iadelerini açıklayacak. Bloomberg şirketini satacak. Bu konuda hiçbir kafa karışıklığı olmasın. Trump'ın bu konularda olduğu yerden 180 derece farklı bir noktadayız" dedi.

 

Bloomberg'ün kampanya sözcüsü Galia Slayen ise "Mike seçimi kazanması durumunda şirketi satacak" diye konuştu.

 

1986 yılında kurulan Bloomberg'de 15 bin kişi çalışıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.