Medipol Başakşehir'den Eto'o' bombası!

Transfer çalışmalarına devam eden Medipol Başakşehir, dün Samuel Eto'o'yla bir görüşme gerçekleştirdi.

Yayın: 04 Temmuz 2019 - Perşembe - Güncelleme: 04.07.2019 09:28:42
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1065 okunma
Google News

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran ve teknik direktör değişikliğine giderek Okan Buruk'la anlaşan Medipol Başakşehir, sürpriz bir hamle yaparak yıldız golcü Samuel Eto'o'yla dün bir görüşme gerçekleştirdi.

 

Milliyet'in haberine göre; Başakşehir istenilen yüksek bonservis ve iki büyük takımın Vedat Muriç transferinde rol oynaması nedeniyle geri çekildi. Bu karar sonrasında rotasını Eto'o'ya çeviren Başakşehir kısa sürede transferi bitirmeyi planlıyor.

 

Dün görüşme yapıldı.
Bugün taraflar arasında yapılan görüşmeler olumlu geçerken anlaşma sağlanması halinde Eto'o en kısa sürede sağlık kontrolünden geçirilip Başakşehir'e imzayı atacak.

 

Antalyaspor ve Konyaspor'da oynadı
Eto'o daha önce Süper Lig'de Antalyaspor ve Konyaspor formaları giyerken geçen sene Qatar SC takımına transfer olmuştu. Süper Lig'de toplam 89 maça çıkan Eto'o 50 gol atıp 15 de asist yapmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.