Mayokinisiyle poz veren 16'lık Derin Talu eleştiri yağmuruna tutuldu

Defne Samyeli'nin 16 yaşındaki kızı Derin Talu, sosyal medya hesabından cesur mayokinili pozunu paylaştı. Yaşından büyük gösteren Talu'nun yüzündeki makyaj ise takipçilerinin tepkisini çekti.

Yaşam Yayın: 03 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 03.08.2020 12:41:53
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1541 okunma
Google News

Güzelliği ve fiziğiyle yıllara meydan okuyan Defne Samyeli'nin kızları da annelerinin izinden gidiyor. Paylaşımlarıyla adından her fırsatta söz ettiren kardeşlerden 16 yaşındaki Derin Talu'nun deniz kenarından yaptığı paylaşım takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

 

 

MAKYAJINDAN DOLAYI ELEŞTİRİ YAĞDI

 

Siyah mayokinisiniyle poz veren Derin Talu, bu anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Talu'ya ilk yorum 23 yaşındaki ablası Deren Talu'dan geldi. Deren, kız kardeşinin fotoğrafına ateş emojileri koydu. 16 yaşındaki Derin'in plaja giderken yaptığı makyaj ise takipçileri tarafından topa tutuldu. Talu'nun fotoğrafını gören sosyal medya kullanıcıları "Makyaj denizi tutuyor galiba", "Denize giriyorsun makyaj yapıyorsun" ve "Sen nasıl 16 yaşındasın şimdi" gibi yorumlar yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.