Masumlar Apartmanı'nın 21. bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye, bambaşka biri oluyor

TRT'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Naci ile dışarı çıkma planı yapan Safiye, değişimiyle ağızları açık bırakıyor. Ablası ile amansız bir hastalıkla savaşan Naci'nin yeniden bir araya gelme ihtimalini düşünen Han ise öfkeden deliye dönüyor.

Yaşam Yayın: 06 Şubat 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 06.02.2021 10:06:06
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1402 okunma
Google News

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar'ın başrollerde oynadığı Masumlar Apartmanı, merakla beklenen 21. yeni bölümüyle 9 Şubat Salı akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

 

İNCİ, NACİ'YLE KONUŞUYOR

 

Masumlar Apartmanı'nın yeni bölüm fragmanında, İnci'yle konuşan Naci'nin "Onu son bir kez görebilmek için geri döndüm. Safiye benim yüzümden oraya hapsoldu. Onu oradan çıkarmak boynumun borcu" sözleri dikkat çekiyor.

 

SAFİYE BAMBAŞKA BİRİ OLUYOR

 

Safiye ise yıllar sonra evden dışarı adım atmaya hazırlanıyor. Şık kıyafetlerini giyen ve saçlarını açan Safiye, sokağa atacağı ilk adım için Naci'yi bekliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.