MasterChef'te haftanın eleme adayları belli oldu

Dün akşam dokunulmazlık oyununun oynandığı bölümle ekrana gelen MasterChef Türkiye'de yarışmacılar, İtalyan mutfağından lezzetler yaptı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, yeni eleme adayları çıkardı.

Yaşam Yayın: 10 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 10.09.2020 10:04:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1205 okunma
Google News

MasterChef Türkiye'nin 9 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelen son bölümünde, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlığı kaybeden mavi takım, kırmızı takıma karşı kıyasıya mücadele etti ancak başarılı olamadı.

 

2. DOKUNULMAZLIĞI DA KAYBETTİLER

 

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu bir puan farkla kaybeden mavi takım yarışmacıları, İtalyan mutfağına ait yemekler yapmaya çalıştı. İstedikleri gibi yemekler çıkaramayan mavi takım, ikinci kez oyun kaybetti.

 

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞIN SAHİBİ BELLİ OLDU

 

Takım oyununu kaybeden mavi takım, eleme adayı olmamak için bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Şeflerin istediği dana fileto yemeğini en iyi yaparak dokunulmaz olan isim Emir oldu. Emir, eleme adayı olarak Ebru'yu söyledi. Böylece MasterChef'te 3. eleme adayı Ebru oldu.

 

ELEME ADAYLARI SEÇİLDİ

 

Diğer eleme adayı ise mavi takımda oy eşitliği sağlanmasından dolayı kaptan tarafından belirlendi. Mavi takım kaptanı olan Esra, eleme adayı olarak Ayyüce'yi seçti.

 

MasterChef'te oynanan ilk dokunulmazlık oyununda mavi takımdan Duygu ve Furkan eleme adayı olarak belirlenmişti. Böylece haftanın eleme adayları Ebru, Ayyüce, Duygu ve Furkan oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.