Maske yerine kadın iç çamaşırı taktı,gözaltına alındı!

ABD'li yazılım şirketi McAfee'nin kurucusu ünlü iş insanı John McAfee, kadın iç çamaşırını maske olarak kullanınca gözaltına alınmaktan kurtulamadı.

Dünya Yayın: 11 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 11.08.2020 11:42:46
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
808 okunma
Google News

McAfee şirketinin kurucusu olan ünlü iş insanı John McAfee, eşiyle birlikte gittiği Norveç'te maske yerine kadın iç çamaşırı taktı. Havalimanı polisi tarafından durdurulup normal maske takması konusunda uyarılan McAfee, söyleneni yapmayınca gözaltına alındı. O anlara ilişkin fotoğraflar da sosyal medyada bir anda yayıldı.

 

EŞİ DE MASKE TAKTI

 

İş insanının eşi Janice McAfee, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisinin de iç çamaşırından maske yaptığını ancak yetkililerin kendisine müdahale etmediğini duyurdu. Janice McAfee gözaltı merkezinde şampanya içtiği bir fotoğrafını paylaşırken, eşinin dönüşünü beklemek üzere özel uçakla Münih'e gitti.

 

PROTESTO AMAÇLI TAKIYOR

 

Ünlü iş insanı daha önce de sosyal medya hesabından kadın iç çamaşırından maske yapıp paylaşmıştı. McAfee, koronavirüse karşı maske takmayı protesto ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.