Maske takmadığı için uyarılan kadın, iç çamaşırını kafasına taktı

Güney Afrika'da markete maskesiz giren bir kadın, maske takması konusunda uyarıldı. Uyarılara kızan kadın, giydiği iç çamaşırını çıkarıp yüzüne takması herkesi şaşırttı. Kadının yaptığını görenler durumu mide bulandırıcı buldu.

Yayın: 27 Şubat 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 27.02.2021 09:53:15
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
1117 okunma
Google News

Güney Afrika'da bir kadın markete maskesiz girince marketin güvenlik görevlisi kadına maske takmasını aksi halde alışveriş yapamayacağını ve marketten çıkarılacağı söyledi. Duruma sinirlenen kadın, iç çamaşırını çıkarıp maske diye yüzüne taktı.

 

Olaya tanıklık eden biri ise iç çamaşırını yüzene takan kadına, "Aferin, tebrik ederim" dedi. Videonun sosyalmedya üzerinden yayınlanmasından sonra insanlar, kadını markete maskesiz girdiği için sert bir şekilde eleştirdi. Bazı kullanıcılar ise görüntünün mide bulandırıcı olduğunu söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.