'Maneviyatın iyileştirici gücü tüm hastalarımıza şifa olsun'

Gürsu Belediyesi, insana değer veren hizmetler sloganıyla gerçekleştirdiği sosyal yardımlar kapsamında, hastalara hastane ve evlerinde bakım hizmeti sunuyor.

Yayın: 30 Ocak 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 30.01.2019 16:21:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1681 okunma
Google News

Gürsu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yapılan sosyal yardımlar kapsamında, hasta, yaşlı bakımı ve hasta nakil hizmeti verilmekte.

Gürsu Belediyesi, engelli, kronik rahatsızlığından dolayı bakıma muhtaç kişilere yönelik ücretsiz evde sağlık ve sosyal destek hizmeti ile kişilerin yaşam kalitesini arttırmak ve ailelere destek sağlayarak sağlıklı bir toplum oluşmasını hedefliyor.

Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Belediyemizce yapılan sosyal yardımlarla hemşehrilerimizin zor zamanlarında yanlarında olarak destek oluyoruz. İlçedeki yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın da her daim yanlarında olarak ihtiyaçlarını gidermelerine yardımcı oluyoruz. Bakım hizmetlerimizle hastalarımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyoruz. Bunun yanında maneviyatın iyileştirici gücüne inanarak zaman zaman hastalarımızı ziyaret ederek moral desteği oluyoruz” dedi.

Tam donanımlı ambulans, doktor ve hemşire kadrosuyla sunulan hizmet kapsamında, evde, hastanede bakım ve hasta nakil hizmetleri gerçekleştirilmekte.

Belediyeye başvuran hasta ve yaşlıları düzenli olarak ziyaret eden ekipler, hasta muayene ve ambulansla hasta nakil hizmetlerini sunuyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.