Manchester City'nin takımdan gönderdiği futbolcu, intihar etti

Manchester City Akademisi'nde futbol oynayan ve takımdan gönderilen 17 yaşındaki Jeremy Winsten, girdiği depresyon sonrası intihar ederek yaşamını sonlandırdı.

Yayın: 27 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 27.10.2020 15:28:56
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
857 okunma
Google News

Kariyerinde bir dönem Manchester City Akademisi'nde forma giyen 17 yaşındaki Jeremy Winsten, trajik bir şekilde yaşamına son verdi.

 

İngiliz temsilcisinden yapılan açıklamada, "Manchester City ailesi olarak eski akademi oyuncumuz Jeremy Winsten'in hayatını kaybettiği haberini öğrenmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Ailesi ve arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Böylesine zor bir süreçte dualarımız sizinle" ifadeleri kullandı.

 

AYRILIK SONRASI DEPRESYONA GİRDİ

 

Jeremy Winsten'ın intiharının sebebine ilişkin henüz ailesinden resmi bir açıklama gelmedi ancak genç futbolcunun Manchester City Akademisi'nden gönderildiği için depresyona girdiği öne sürüldü.

 

Henüz ailesi tarafından doğrulanamayan iddialara göre; İngiliz ekibinin takımdan gönderdiği genç futbolcu bu kararın ardından girdiği bunalımdan çıkamadı ve canına kıydı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.