Man Adası davasında karar çıktı!

Yayın: 20 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 20.05.2021 15:00:17
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 45 sn.
667 okunma
Google News

Anadolu 9. Asliye Hukuk Mahkemesinde yeniden görülen "Man Adası" davasında karar çıktı. Karara göre CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına toplam 142 bin lira tazminat ödeyecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının Man Adası’na para gönderdiği iddiasına ilişkin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na açtıkları dava, İstinaf Mahkemesi’nin bozma kararının ardından yeniden görüldü.
Davacıların avukatı Ferah Yıldız davanın kabul edilmesini talep etti. Kemal Kılıçdaroğlunun avukatı Celal Çelik delillerin toplanmadığını ve tanıkların dinlenmediğini belirterek, davanın reddini istedi.
Kararı açıklayan mahkeme, Kılıçdaroğlunun Erdoğan ve yakınlarına toplam 142 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.