Mahkumiyeti biten adam, cezaevinde çalışan sevgilisinin kızını boğarak öldürdü

Rusya'da yaşayan 40 yaşındaki kadın, çalıştığı cezaevinde hapis yatan adamın serbest kalmasıyla ilişki yaşamaya başladı. Cinsel amaçlı bir cinayetten dolayı hapis yatan adamın, yeni sevgilisinin 13 yaşındaki kızını boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Dünya Yayın: 11 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 11.02.2021 11:22:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1567 okunma
Google News

Rusya'da bir cezaevinde çalışan 40 yaşındaki Warder Ekaterina Sholokhova, cinayetten dolayı 11 yıl hapis yatıp serbest kalan 33 yaşındaki Nikita Silnov'u hayata geri kazandırmak amacıyla ilişki yaşadı.
 

40 yaşındaki kadın, doktor randevusuna giderken 13 yaşındaki kızı Viktoria Kravtsova'yı göz kulak olması için sevgilisi Nikita'ya emanet etti.
 

Annesini arayıp köpeğini yürüyüşe çıkaracağını söyleyen küçük kız, daha sonra annesinin kendisini birkaç kez aramasına rağmen cevap vermedi.
 

Kızına ulaşamayan Warder, hemen sevgilisini aradı fakat ona da ulaşamadı. Annenin ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri, kapıyı kırarak eve girdi ve Viktoria'nın cansız bedeni ile karşılaştı.
 

Viktoria'yı bir fular yardımıyla boğarak öldüren katil adam, sevgilisinin kredi kartını, bilgisayarını ve kürkünü alarak evden kaçtı.
 

Yaşanılan durum sonrası kayıplara karışan adam, güvenlik güçleri tarafından her yerde aranıyor. Ayrıca polis ekipleri, Nikita'nın küçük kızı öldürmeden önce istismar edip etmediğini araştırıyor.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.