Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk!

Oyuncu İbrahim Selim'in sunumuyla internet platformu üzerinden yayınlanan talk show yeni aşka vesile oldu. Geçtiğimiz Nisan ayında kendi gibi oyuncu olan Selin Şeker'in katıldığı programda diyaloglarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşatmışlardı. Hürriyet'te yayınlanan habere göre; çiftin programın ardından görüşmeye başladığı ve sonrasında yeni aşka yelken açtıkları ortaya çıktı.

Yaşam Yayın: 29 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 29.06.2021 16:29:15
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1283 okunma
Google News

Selin Şekerci, nisan ayında İbrahim Selim'in talk show programına katılmış, ikili programda yaşadıkları keyifli anları sosyal medyada da paylaşmıştı.

 

 

 

 

 

"GÜZEL OLDUĞU KADAR FİLTRESİZ VE BİR O KADAR KOMİKMİŞ"

Selim, oyuncu için "Hanımefendi güzel olduğu kadar filtresiz ve bir o kadar da komikmiş" yorumunu yapmıştı. Çiftin programın ardından aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı. Yaklaşık bir aydır birlikte olan ikili şimdilerde gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini sürdürüyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.