Maçın 3. saniyesinde sarı kart görerek rekor kırdı!

Boca Juniors forması giyen Arjantinli futbolcu Carlos Tevez, futbol sahalarında görülmemiş bir durumla karşılaştı. 36 yaşındaki oyuncu, maçın başlama düdüğünden sadece 3 saniye sonra sarı kart gördü ve rekor kırarak tarihe geçti.

Yayın: 17 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 17.11.2020 09:38:31
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
647 okunma
Google News

Arjantin Lig Kupası maçının başlama düdüğü ile birlikte eski takım arkadaşı Thomas Pochettino'ya doğru depar atan Tevez, dirsek darbesiyle rakibini yerde bıraktı. Hakem German Delfino tarafından sarı kartla cezalandırılan Tevez, bu hareketiyle bu alanda tarihe geçmiş oldu. Maç başladığı anda rakibine doğru koşan Tevez'in Pochettino ile arasında nasıl bir husumet olduğu da Arjantin basınına konu oldu.

 

BOCA MAÇI KAYBETTİ

 

Karşılaşmayı 1-0 kaybeden Boca Juniors'da Obanda 90+3, Izquerdoz 90+4'te kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

 

36 yaşındaki Tevez, Arjantin Lig Kupası'nın bir önceki turunda Newell's Old Boys kalecisi Aguerre'nin dirseğinin çıkmasına sebebiyet veren bir hareket yapmış ve rakibinin yıl sonuna kadar saha dışında kalmasına neden olmuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.