Liseli kızların neden evden kaçtıkları belli oldu

Isparta'daki evlerinden 5 gün önce çıkıp bir daha dönmeyen ve İzmir'de bulunan 3 lise öğrencisi ailelerine teslim edildi. Lise öğrencilerinin ifadelerinde macera için evden kaçtıklarını söyledi. Kızlar ifadelerinde, palyaço kılığında vatandaşlarla fotoğraf çektirip, maddi kazanç sağlama amacında olduklarını belirttiler.

Asayiş Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 09:55:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1799 okunma
Google News

20 Şubat tarihinde Isparta'daki evlerinden çıkan Tuana Y. (16), Gülizar S. (16) ve Buse A. (16), ailelerinin kayıp başvurusunun ardından 5 gündür aranıyordu. İzlerine en son Denizli'de rastlanan 3 lise öğrencisinin İzmir'de olabileceği ihbarlarının ardından İzmir polisi harekete geçti. 3 kız için güvenlik kameraları detaylı olarak taranırken, gelen ihbarlar da polis tarafından titizlikle incelendi.

 

KAYIP LİSELİLER İZMİR'DE BULUNDU

 

Kayıp olan 3 kız çocuğu dün İzmir'in Konak ilçesinde bulundu. Tuana Y., Gülizar S. ve Buse A., Çocuk Şube Müdürlüğünde ifadeleri alındıktan sonra akşam saatlerinde yetiştirme yurduna gönderildi. Geceyi burada geçiren çocuklar, bugün ailelerine teslim edildi. Çocuklarını teslim almak için yetiştirme yurduna gelen aileler, açıklama yapmadan araçlarıyla yurttan hızlıca ayrıldı.

 

MACERA İÇİN KAÇMIŞLAR

 

İfadelerinde kızların macera için evden kaçtıklarını söyledikleri öğrenildi. Kızların palyaço kılığında vatandaşlarla fotoğraf çektirip, bu sayede maddi kazanç sağlama planlarının olduğunu söyledikleri de ifadelerde yer aldı.

 

Aileler, kaybolan çocuklarının bulunması için Müge Anlı'nın programına başvurarak gözyaşları içinde yardım istemişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.