LGS şampiyonları Başkan Kanar'ı ziyaret etti

2020 LGS sınavında büyük bir başarı göstererek ilçenin gururu olan şampiyon öğrenciler Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ı ziyaret etti.

Yayın: 29 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 29.07.2020 14:19:54
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1400 okunma
Google News

Sınavda sorularının tamamını doğru cevaplayarak Türkiye genelinde 181 öğrenci ile birinciliği göğüsleyen Mustafakemalpaşa Ortaokulu öğrencisi Beyza Sarı, ilçe ikincileri Gülden Melek Aydın ve Cem Atilla Elbir ile Mustafa Kayaaslan başarılarını Belediye Başkanı Mehmet Kanar ile paylaştı.

 

Mustafakemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ve öğrenci ve velileri ile bir araya gelen Başkan Kanar, “LGS'de soruların tamamını doğru cevaplayan 181 öğrenciden biri olan Beyza Sarı, ilçemiz sıralamasında ikinciliği paylaşan Melek Aydın, Cem Atilla Elbir ve ilçe üçüncüsü Mustafa Kayaslan evladımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Onların gözlerindeki ışık tüm şehri aydınlatmaya yeter. Evlatlarımızı geleceğe hazırlayan kıymetli velilerimize ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.