Leoparlı bikinisiyle plaja indi yıktı geçti

Zalim İstanbul'un 2. sezon çekimlerine az bir zaman kala dizinin güzeli Simay Barlas tatil pozlarıyla yıktı geçti. Zalim İstanbul'un Damla Karaçay'ı leopar desenli bikinisiyle plaja indi pozlarıyla yıktı.

Yaşam Yayın: 06 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 06.08.2019 10:41:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3164 okunma
Google News

Kanal D'nin en çok konuşulan dizilerinden biri Zalim İstanbul oldu. Daha ilk bölümden senaryosu ve başarılı oyunculukları ile rakiplerinden sıyrılan dizinin genç oyuncuların Simay Barlas'ın tatil pozları instagramı yıktı geçti. 

 

2. sezon çekimleri için gün sayan Zalim İstanbul dizisinde Agah Karaçay'ın internet fenomeni olan kızı Damla Karaçay'ı canlandıran güzel oyuncu Simay Barlas, yeni sezon çekimleri öncesi sahillerde enerji depoluyor. 

 

Duru güzelliği, kusursuz fiziği ve başarılı oyunculuk performansı ise izleyiciden tam not alan Simay Barlas instagramı sık kullanan isimlerinden. İnstagram'da  897 bin takipçisi olan Barlas'ın son paylaşımı ise bomba! 

 

Zorlu geçecek sezon öncesi kendisini sahillere atan Simay Barlas, leopar desenli bikinisi ile poz verdi bu seksi poza takipçilerden kısa sürede yorum ve beğeni yağdı. 

 

Dizinin Damla'sının bu paylaşına Kusursuz güzellik, Güneş'i bile kıskandırdın yorumlarının yanı sıra bazı takipçileri photoshop mu yaptın çok güzelsin yorumunda bulundu. 

 

Heyecanı zirveye çıkaran bir bölümle sezon finali yapan Zalim İstanbul dizisinin Eylül ayının sonlarına doğru Kanal D'de ekrana gelmesi bekleniyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.