Lavanta bahçesinde yarı çıplak masaj yaptırdı

40 yaşındaki İngiliz televizyon yıldızı ve manken Kelly Brook, Instagram hesabından lavanta bahçesinde çıplak bir şekilde kendisine yağlı mesaj yaptırdığı videoyu paylaştı.

Yaşam Yayın: 09 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 09.06.2020 10:14:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1470 okunma
Google News

Ünlü televizyon yıldızı Kelly Brook, masaj anlayaşını bir üst seviyeye taşıdı ve lavantaların içinde yarı çıplak şekilde masaj yaptırdı.

 

Kelly, takipçilerine fotoğrafı koronavirüs nedeniyle sosyal mesafe kuralı uygulanmadan önce çektiğini söyledi.

 

Taze lavantanın faydaları hakkında açıklamalarda bulunan Kelly, lavanta bahçesinde mesaj yapmanın yoğun iş programından kaynaklı stresi yok ettiğini ve insanı rahatlattığını söyledi.

 

Kelly, takipçilerine lavanta yağı satın aldıktan sonra lavanta bahçesine gelip mesaj yaptırabilirsiniz dedi.

 

 

Ünlü isim "Size yalan söylemeyeceğim kendi bahçemi seviyorum ama burada mesaj yaptırmayı daha çok seviyorum" dedi.

 

Kelly, kısa süre önce yaptığı açıklamada, otuzlu yaşlarda ahlaksız, kırklı yaşlarda haylaz olduğunu ama kırklı yaşlarda uygun bir kişi olacağını söyledi.
 

Kelly, insanın yaşı kaç olursa olsun kendisine bakmasının önemli olduğunu kendine bakan insanın hep genç hissedeceğini söyledi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.