Lamborghini ile havuza uçtu! İşte nedeni ve o görüntüler!

Neymar'ın eski sevgilisi olan Soraja Vucelic, Cannes'da ölümden döndü. Hırvat manken, son model Lamborghini ile havuza uçtu.

Dünya Yayın: 01 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 01.08.2019 10:31:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1591 okunma
Google News

Adı bir dönem Brezilyalı futbolcu Neymar ile anılan Hırvat manken Soraja Vucelic, ölümden döndü. Cannes'da kaza geçiren model, Lamborghini marka otomobiliyle birlikte yüzme havuzuna uçtu.


 

32 yaşındaki model, şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Soraja Vucelic, kazanın nedeni olarak topuklu ayakkabılarını gösterirken, sosyal medyada paylaştığı Lamborghini'nin havuzdan çıkarılma anı videosunun altına yazdığı notla duruma açıklık getirdi. 

 

Arabasının havuzdan çıkarıldığı anı sosyal medya hesabından paylaşan ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Soraja Vucelic videonun altına şunu yazdı: 

 

''Yüksek topuklu ayakkabı ile ayağınız frenden kaydığında Lambo'nuz ile havuzun dibini boylayabilirsiniz.''

İşte Lamborhini'nin havuzdan çıkarılma anı

 

 

Ünlü mankenin videosunun altına ilginç yorumlar yapan takipçileri, uzmanların otomobil kullanırken topuklu ya da terlik yerine düz taban ayakkabı önerdiğini hatırlattı.

 

Bazı takipçileri bu durumu tiye alarak, ''Bir daha havuza Lamborghini ile girme'', ''Endişelenme, bu herkesin başına gelebilir'' gibi yorumlar yaptı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.