Kuzenini tüfek ve bıçakla yaraladı, evine gidip duş aldı!

İzmir'de, kuzen olduğu öğrenilen Muammer E. ve Mesut E. arasında çıkan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Mesut E., bıçakla yaraladığı Muammer E.'yi daha sonra pompalı tüfekle vurdu. Olay yerinden kaçan Mesut E.'nin evine gidip duş aldığı öğrenildi.

Asayiş Yayın: 26 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2020 10:14:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
910 okunma
Google News

İzmir'in Konak ilçesi Mehtap Mahallesi 3546 Sokak'ta gece saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önce tartışma yaşanan Muammer E. (45), kuzeni olan Mesut E. (26) ile konuşmak için evine gitti. İkili arasında çıkan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda Mesut E., Muammer E.'yi kalçasından bıçakladı.

 

YARALI KUZENİ KAÇARKEN POMPALI TÜFEKLE VURDU

 

Yaralanan Muammer E. kaçmaya çalıştığı esnada bu sefer Mesut E. pompalı tüfekle ateş etti ve kaçtı. Eline saçmalar isabet eden şahıs kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı Muammer E'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

OLAY YERİNDEN KAÇIP EVİNE DUŞ ALMAYA GİTTİ

 

Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, olayı gören görgü şahitlerinin ifadesine başvurdu. Çalışma sonucu Muammer E.'yi bıçaklayarak ve pompalı tüfekle yaralayan şahsın, yaralı kişinin kuzeni Mesut E. olduğu öğrenildi. Şüphelinin evine giden polis ekipleri, Mesut E.'yi evden çıkmaya çalıştığı esnada yakaladı. Mesut E.'nin yüzünde ve elinde kan lekeleri olduğu için evine gidip duşa aldığı öğrenildi. Gözaltına alınan şahıs sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, sergilediği rahat tavırlarla dikkat çekti. Olay Yeri İnceleme ekipleri, olayın yaşandığı noktada çalışma yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.