Kumarda karısını kaybetti karısına toplu tecavüze izin verdi

Hindistan'da kumar bağımlısı bir adam, parası bitince karısı üzerine kumar oynadı. Kaybeden adam, arkadaşı ve akrabasının karısına toplu tecavüz etmesine izin verdi.

Dünya Yayın: 05 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 05.08.2019 17:01:55
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
3346 okunma
Google News

Hindistan'da kumar bağımlısı bir adam, parası bitince karısı üzerine kumar oynadı. İddiaya göre ismi açıklanmayan adamın akrabası ve arkadaşı sürekli evine gelip içki içip kumar oynuyorlardı. Parası biten adam karısının üzerine oynadı. Oyunu kaybedince akrabası ve arkadaşına karısına tecavüz etmelerine göz yumdu.

 

Olaydan sonra kumarbaz koca, annesini evine gitti. Eve giden adam, hata yaptığını söyleyerek karısından özür diledi. Bunun üzerine karısı kendisini affetti. 

 

Adam, karısı ile arabayla eve geri dönerken bir yerde durup bu kez başka arkadaşlarının karısına tecavüz etmelerine izin verdi.Kadın kendisine tecavüz edildiğini söyleyerek polise gitti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.