Küçük kıza cinsel istismarda bulunup öldüren caniyi, maket bıçağı ile delik deşik ettiler

Arjantin'de Jose Guaymas isimli genç, sokakta gördüğü 9 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduktan sonra kafasına taşla vurarak öldürdü. Kızgın kalabalık, caniyi maket bıçağı ile öldürdükten sonra çıplak bedenini polise teslim etti.

Dünya Yayın: 24 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 24.10.2020 10:24:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1275 okunma
Google News

Arjantin'in Villa Munecas şehrinde yaşayan dokuz yaşındaki Abigail Riquel isimli kız çocuğu, 17 Ekim tarihinden arkadaşları ile oynamak için anne babasından izin alıp arkadaşının evine gitmek için evden çıktı.

 

Kendisinden bir daha haber alınmayan Abigail'in cansız bedeni yedi saat sonra evinden 400 metre ileride yol kenarına yarım gömülü halde bulundu.

 

Olaydan sonra 25 yaşındaki Jose Guaymas isimli bir kişinin kızı kaçırıp istismar ettikten sonra öldürdüğü ortaya çıkınca polis Jose'nin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Vatandaşlar, Jose'yi polisten önce buldu. Kızgın kalabalık caniyi, maket bıçağı ile öldürdükten sonra çıplak bedenini polise teslim etti.

 

Adli tıp uzmanları, Jose'nin küçük kızı istismar ettikten sonra, defalarca kafasına vurduğunu ve öldüğünden emin olmak içinde boğduğunu söyledi.

 

Polis, Jose'nin cinayetten üç gün önce soygun suçundan dolayı tutulduğu cezaevinden tahliye edildiğini söyledi.
 

Komşuları, Jose'nin sürekli uyuşturucu aldığını ve annesi ile kavga ettiğini ve tüm komşuların Jose'nin çocuklarına zarar vereceğinden korktuklarını söyledi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.