Koronaya yakalanan kadın, komada ikiz bebek dünyaya getirdi

İngiltere'de hamileyken koronavirüse yakalanan romatoloji uzmanı kadın, komada olduğu sırada ikiz bebek dünyaya getirdi.

Dünya Yayın: 19 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 19.11.2020 14:53:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1054 okunma
Google News

İngiltere'de yaşayan romatoloji uzmanı Perpetual Uke, geçen mart ayında aniden fenalaşınca doktora gitti. Yapılan testte COVID-19 olduğu anlaşılan Uke'nin durumu ağırlaşınca komaya girdi.

 

Vantilatöre bağlanan Uke, 10 Nisan tarihinde sezeryanla ikiz bebek dünyaya getirdi. Bebeklerini dünyaya getirdikten sonra 16 gün daha komada kalan Uke'nin durumu iyiye gidince servise alındı.

 

Bebekleri dünyaya getirdikten iki hafta sonra bilinci yerine gelen Uke, bilinci yerine gelir gelmez hamileliğinin bittiğini ve bebeklerini kaybettiğini düşündüğünü, hastane çalışanlarının bebeklerin kendisinin olduğunu söyleyince büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi.

 

Aylarca hastanede hastalık ile mücadele eden Uke, bebeklerini ilk gördüğünde çok duygulandığını şu anda sağlıklı bir şekilde ailesi ve ikiz bebekleri ile beraber olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

 

Uke'nin kocası ise eşinin hastanede tedavi altında tutulduğu sırada ölen hastaların listesi açıklandığında listede eşinin olmaması için içinden sürekli dua ettiğini ve sürecin kendileri için büyük bir kabus olduğunu söyledi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.