Koronadan değil, karısının korkusundan bunu yaptı!

İstanbul’da bir çift sokağa çıkarken kafalarına şeffaf çanta geçirerek koronavirüse karşı önlem aldı. 50 yaşındaki adam, ''Eşim istedi, hanımın lafına karşı gelmek olur mu?'' diyerek gülümsetti.

Yayın: 04 Nisan 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 04.04.2020 14:08:42
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
623 okunma
Google News

İstanbul Bakırköy'de emekli hemşire ile eşi korona salgınından korunmak için sokağa kafalarına çanta geçirerek çıktı. Kafalarındaki çantalarla sokağa çıkan çift, görenleri şaşkına çevirdi. 50 yaşında olduğunu söylen adam , ''Eşim istedi, hanımın lafının üzerine karşı gelmek olur mu'' diyerek gülümsetti.

 

Sokağa çıkmak için eşinin böyle bir önlemi zorla aldırdığını söyleyen adam, ''Eşim emekli ameliyat hemşiresi, böyle önlemleri iyi bilir. 1 yıl önce emekli oldu. Eczaneye ilaç almaya çıktım, tutturdu bende yanında geleceğim, bu çantaları da kafamıza takıp çıkacağız. Ne diyeceksin bir şey diyemiyorsun. Hanımın lafını dinlememezlik olur mu?'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.