Köpekten kaçayım derken araba çarptı! O anlar kamerada

İstanbul'da kendisini kovalayan sokak köpeğinden kaçmak isteyen küçük çocuğa araba çarptı. Birkaç metre savrulan çocuğun hayati tehlikesi bulunmazken kaza anı çevredeki kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Asayiş Yayın: 13 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.08.2020 09:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
900 okunma
Google News

 

Esenyurt'ta kendine doğru koşan sokak köpeğinden kaçan 9 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğa araba çarptı. Arabanın çarpmasıyla metrelerce fırlayan çocuğun hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken yaşanan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

 

KÖPEKTEN KAÇAYIM DERKEN ARABA ÇARPTI

 

Olay, geçtiğimiz günlerde Esenyurt Koza Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kiraladığı araç ile cadde üzerinde seyreden yabancı uyruklu sürücü, kendisini kovalayan köpekten kaçarken yola atlayan Ahmad Halil isimli 9 yaşındaki çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle birkaç metre ileriye fırlayan çocuğa çevredeki vatandaşlar yardımcı olarak sağlık ekiplerine haber verdi. Vücudunda ezikler ve yaralar oluşan çocuk olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Çocuğun hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Yabancı uyruklu sürücü ifadesi alınmak üzere ilçe polisleri tarafından polis merkezine götürüldü.

 

KAZA ANI KAMERADA

 

Yaşanan kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Ahmad Halil'in kağıt toplayıcı kardeşlerinin yanına gittiği bu sırada bir köpeğin kendisini kovaladığı görülüyor. Görüntülerin devamında ise çocuğun yola atladığı sırada aracın çarpması ve metrelerce öteye fırlaması yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.