Köpeklerin parçalamaya çalıştığı su samurunu yoldan geçen vatandaş kurtardı

Ardahan'ın Hanak ilçesine bağlı Aktaş köyünde köpeklerin saldırısına uğrayan su samuru, o sırada tesadüfen bölgeden geçen vatandaşlar tarafından kurtarıldı. O anlar cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yayın: 24 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.02.2021 11:49:54
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
676 okunma
Google News

Nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan ve geçtiğimiz haftalarda Kura Nehri'nde balık yerken görüntülenen su samurlarından biri yaşadığı bölgeden fazla uzaklaşınca köpeklerin hışmına uğradı.

 

SALDIRI ANI KAMERADA

 

O sırada bölgede bulunan ve saldırıya şahit olan Muhammet Şimşik adlı vatandaş, su samurunu köpeklerden kurtardı. Oldukça ürkek olduklarından dolayı doğada doğrudan görebilmenin zor olduğu su samuruna köpeklerinsaldırdığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

 

Görüntülerde iki köpeğin hışmına uğrayan su samurunun, kurtarıldıktan sonraki kaçışı ve köpekler tarafından kovalandığı anlar yer alıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.