Komşuda korkutan deprem

Gürcistan'da, Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Ninotsminda kenti olan deprem, Ardahan ve ilçelerinde de hissedildi.

Dünya Yayın: 11 Temmuz 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 11.07.2022 11:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
375 okunma
Google News

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Deprem Dairesi’nin verilerine göre, saat 06.36’da, merkez üssü Gürcistan’ı Ninotsminda kenti olan deprem meydana geldi.

Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde ve Türkiye sınırına yakin bölgede olan deprem, Ardahan ve ilçelerinde de hissedildi. İlk bilgilere göre can kaybı ve yaralanmanın olmadığı depremin ardından aynı bölgede saat 06.44’te 1.6 büyüklüğünde yeni bir deprem meydana geldi.

AFAD’DAN AÇIKLAMA

AFAD’dan yapılan açıklamada, “Gürcistan’ın Ninotsminda kenti yakınlarında meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem sonrası, depreme en yakın yerleşim birimimiz olan Kars’ın Akyaka ilçesinde (29,72km), an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.” ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.