Kızılay Gazze’de sıcak yemek dağıtıyor

Sivillerin hedef olduğu Gazze’deki saldırılarda mağdur olan insanlara Türk Kızılay şefkat elini uzatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Filistin’e yönelik çok kapsamlı insani yardımlarını devam ettiren Türk Kızılay bölgede sıcak yemek dağıtımına da başladı.

Yayın: 20 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 20.05.2021 17:00:05
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
747 okunma
Google News

  Her türlü insani krizde Filistin halkının yanında olan ve halkımızın merhamet elini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Türk Kızılay, Gazze’de sıcak yemek dağıtımına devam ediyor.

Gazze genelinde evlerini kaybeden insanların sığındığı Kuzey bölgede 14, Gazze merkezinde 11 ve Refah’ta 1 adet olmak üzere 26 okulda 40.150 kişinin konakladığı tespit edildi. Türk Kızılay, ilk etapta Cebelya Çarşı İlkokulunda barınanlara 14 gün boyunca sıcak yemek dağıtacak. Kızılay Bölgedeki aşevleriyle sıcak yemek dağıtımlarını önümüzdeki günlerde daha da genişleterek sürdürecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.