Kıvanç Tatlıtuğ rap şarkı söyledi. İşte o görüntüler

Kıvanç Tatlıtuğ, reklam yüzü olduğu marka için rap şarkısı söyledi, sosyal medya yıkıldı.

Yaşam Yayın: 17 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 17.09.2019 10:44:43
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2560 okunma
Google News

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bu sefer oyunculuğu ile değil sesiyle gündeme geldi. 10 sezondur bir giyim markasının reklam markası olan Tatlıtuğ, yeniden giyim markası ile anlaşma imzaladı. Yeni anlaşmasından rekor bir ücret alan yakışıklı oyuncu, reklam filminde rap şarkı söyledi.

 

Rol aldığı reklam filminin tanıtım gecesine eşi Başak Dizer ile katılan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni reklam filminde ünlü şarkıcı Anıl Piyancı ile rap söyledi. Reklam filmi tanıtımın ardından televizyon kanallarında dönen Tatlıtuğ, bu işten 5 milyon TL kazandı.

 

Tatlıtuğ'un reklam filminde rap söylemesi sosyal medyada çokça konuşuldu. Oyunculuğunun yanı sıra rap performasını da başarılı bulan hayranları Tatlıtuğ'u yere göre sığdıramazken, ''Mekanın sahibi geldi'' yorumları yapıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.