Modelcilikte sayısız ödül

3 Mart Eğitim Kurumları Modelcilik Kulübü öğrencileri, modelcilik alanındaki başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bursa Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 10:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
59 okunma
Google News

Grey Scale Modelcilik Derneği'nin düzenlediği uluslararası yarışmada, 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi – Ulviye – Ziya Gökalp Özer Anadolu Lisesi öğrencileri birbirinden değerli ödüllerle döndüler.

8 farklı ülkeden 540 maketin yarıştığı uluslararası platformda, Gençler Hava Araçları kategorisinde Egemen Vatansever, Hobbytime Özel Ödülü'nü alarak birinci oldu. Öykü Koç, Bulgaristan Manta Modelcilik Kulübü Özel Ödülü ve Mansiyon Ödülü'ne layık görülürken, Sarp Şahan Miniafv Grubu Özel Ödülü ve Mansiyon Ödülü'nü kazandı.

İdil Şevval Bayramoğlu, Makendonya Maketarski Clup Özel Ödülü ve Mansiyon Ödülü'nü alırken, Deniz Yıldız Yunanistan Neuabean Club Özel Ödülü ve Mansiyon Ödülü'ne layık görüldü. Seldanaz Acar, Grey Scale Gençler Hava Araçları kategorisinde üçüncü olurken, İrem Erdoğan ise mansiyon ödülü kazandı.

Bilge Çağan Opan, Gençler Karaaraçları kategorisinde birincilik elde ederek Yunanistan Pegasus Club Özel Ödülü, Romanya Tapir Model Özel Ödülü ve Bulgaristan Mantan Models Club Özel Ödülü'nü kazandı.

Bu önemli başarılar, 3 Martlı öğrencilerin modelcilik alanındaki yeteneklerini ve becerilerini uluslararası arenada kanıtlamalarını sağladı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.