Kiraladığı dairenin banyosu, kadın piyanistin sonu oldu

27 yaşındaki Rus piyanist Elina Valiyeva, erkek arkadaşı ile tatil yaptığı Budapeşte'de kaldığı kiralık dairenin banyosunda gaz sızmasından dolayı zehirlenip hayatını kaybetti.

Dünya Yayın: 26 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 26.12.2019 15:48:51
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1833 okunma
Google News

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye giden Rus piyanist Elina Valiyeva, kiraladığı dairede gaz sızıntısından dolayı hayatını kaybetti. Elina'nın cesedi ismi açıklanmayan erkek arkadaşı tarafından bulundu. Gazdan etkilenen erkek arkadaşı da hastanede tedavi altına alınırken durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Ölümü soruşturan polis, piyanistin ölümüne banyoda sızan gizli gazın sebep olduğu ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi.

 

HOCASI ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ

 

Hayatını kaybeden piyanistin hocası, facebook hesabından yaptığı açıklamada Elina'nın çok başarılı bir öğrencilik geçirdiğini kariyeri yükselmeye başladığı sırada böyle bir şeyin meydana gelmesi kendilerini çok üzdüğünü söyledi. Elina, Mart 2020 tarihinde Japonya'da konser vermeyi planlıyordu.

 

BAŞARISIYLA DİKKAT ÇEKTİ

 

Moskova Çaykovskiy Devlet Konservatuarı mezunu olan Valiyeva, Rusya Kültür Bakanlığı, Belarus Devlet Başkanlığı, Rusya Kültür Fonu ve 'Yeni İsimler' Uluslararası Yardım Fonu'nun Uluslararası Yardım Programı, 'Yetenekli Çocuklar' Fonu burslarının sahibiydi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.