Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran soru

ATV'de yayınlanan, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışması, geçen akşam heyecanlı bir bölümle ekranlara geldi. "15. Yüzyılda Osmanlı Devleti adlı bir kitabın konu başlıklarından biri hangisi olabilir?" sorusu yarışmaya damgasını vurdu.

Yaşam Yayın: 12 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 12.11.2019 11:09:28
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1053 okunma
Google News

ATV ekranlarında yayınlanan ve ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında önceki akşam hayli merak uyandıran bir soru soruldu.

 

Sevilen yarışmada sorulan 10 bin TL'lik soru sosyal medyada gündem oldu ve araştırılmaya başlandı. 15. Yüzyılda Osmanlı Devleti adlı bir kitabın konu başlıklarından biri hangisi olabilir? sorusu yarışmaya damgasını vurdu. İşte herkesin cevabını merak ettiği o soru ve cevabı:

 

“15. Yüzyılda Osmanlı Devleti” adlı bir kitabın konu başlıklarından biri hangisi olabilir?

 

CEVAPLAR:

 

a) Lale Devri

 

b) Fetret Devri

 

c) Köprülüler Devri

 

d) Tanzimat Devri

 

DOĞRU CEVAP: B- Fetret Devri

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.