Kim inanır 55 yaşında olduğuna! Fiziğiyle genç kızlara taş çıkarttı

Desperate Housewives'ın (Umutsuz Ev Kadınları) Susan Mayer'ı Teri Hatcher, 55. yaşını kutlamasına rağmen fiziği ile genç kızlara taş çıkarttı.

Yaşam Yayın: 12 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.12.2019 10:26:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
978 okunma
Google News

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Amerikan televizyon dizisi Desperate Housewives'ın güzel oyuncusu şimdi 55 yaşında!
Teri Hatcher geçtiğimiz salı akşamı, Instagram'da paylaştığı bikinili pozuyla hayranlarını kendine hayran bıraktı.

 

 

55 yaşındaki Desperate Housewives yıldızı, fitness yolculuğunu anlatan bir yazı eklediği paylaşımda inanılmaz görünüyordu. Paylaşımında "filtre, makyaj yok" diye hayranlarını çılgına çeviren oyuncu binlerce beğeni aldı.

 

 

Hatcher şunları söyledi: "Egzersiz, çıplak görünmek için bir araç değil, bir refah kaynağıdır. Gerçek şu ki; bu benim ve 55 yaşında böyle bir bedende olmak özgürleştirici hissettiriyor.

 

Yaş, amacınıza açıklık kazanmanıza ve kime ve neye minnettar olduğunuza değer vermenize olanak sağlar. Yaşamın mucizesini görmeye yetecek yaşınız ve bu bilgiyi canlandırmanız için yeterli gençliğiniz var.

 

Le Cordon Blue'da eğitim alan Hatcher, en sevdiği yemek tariflerini düzenli olarak YouTube kanalında paylaşıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.