Kilise yakınında bıçaklı saldırı! 3 kişi hayatını kaybetti

Fransa'nın Nice kentinde bir kilise yakınında meydana gelen bıçaklı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var. Nice Belediye Başkanı Estrosi, olayın bir terör saldırısı olabileceğini duyurdu.

Dünya Yayın: 29 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 29.10.2020 12:13:49
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1319 okunma
Google News

Fransa'nın güneyindeki sahil kenti Nice'te bıçaklı saldırı düzenlendi. Notre-Dame kilisesinin yakınlarında gerçekleşen saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı. Yaralananlar acil olarak hastaneye kaldırıldı. Fransız İçişleri Bakanlığı, bölgedeki polis operasyonunun sürdüğünü açıkladı.

 

TERÖR SALDIRISI OLABİLİR

 

Nice Belediye Başkanı Christian Estrosi de sosyal medyadan konuya ilişkin bir açıklama yaparak, saldırıyla ilgili bir kişinin gözaltına alındığını ve olayın bir terör saldırısı olduğuna inandığını söyledi. Estrosi olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığını da duyurdu.

 

BİR KADININ KAFASI KESİLDİ İDDİASI

 

Yakalanan saldırganın bir kadının kafasını kestiği iddiası var. İddiayı Fransız siyasetçi Marine Le Pen parlamento konuşması sırasında dile getirdi. İddia polis kaynakları tarafından da doğrulandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.