Kılıçdaroğlu'ndan, sigara yasağına sert tepki! Sana ne kardeşim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, arabada sigara içme yasağıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yasağa tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Sana ne kardeşim, araba benim. Senin başka derdin yok mu? Milletin mutfağında yangın var." dedi.

Gündem Yayın: 22 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 22.10.2019 15:39:01
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1223 okunma
Google News

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Arabada sigara içme yasağına tepki gösteren CHP lideri, "Sana ne kardeşim, araba benim. Senin başka derdin yok mu? Milletin mutfağında yangın var." ifadelerini kullandı.

 

"SENİN BAŞKA DERDİN YOK MU?"

 

Kılıçdaroğlu açıklamasını şöyle sürdürdü;

 

'Arabada sigara içmeyeceksin.' Sana ne kardeşim, araba benim. Senin başka derdin yok mu? Milletin mutfağında yangın var. Şimdi tutturdular sigara haramdır. Millet sigara içmese senin bütçe açığın daha da artacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.