Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim çıkışı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu erken seçim tartışmalarına ilişkin, "Seçime gidilip gidilmeyeceğine iki kişi karar verir. Birisi Erdoğan'dır diğeri de ortaklığı bozup bozmayacağı belli olmayan Sayın Bahçeli'dir" ifadelerini kullandı.

Siyaset Yayın: 26 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 26.05.2020 12:07:32
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
1531 okunma
Google News

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Şu sıralar gündemi meşgul eden erken seçim tartışmalarına da değinen Kılıçdaroğlu, seçime iki ismin karar vereceğini söyledi.

 

"ERKEN SEÇİME ERDOĞAN VE BAHÇELİ KARAR VERİR"

 

Kılıçdaroğlu, "Seçime gidilip gidilmeyeceğine iki kişi karar verir. Birisi Erdoğan'dır diğeri de ortaklığı bozup bozmayacağı belli olmayan Sayın Bahçeli'dir. Erdoğan erken seçim diyebilir. Sayın Bahçeli de "Ben bunlardan bıktım, ekonominin hali ortada" der erken seçim ister." ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.