Kılıçdaroğlu’ndan Belediye Başkanı’na yapılan saldırıya tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabaya yönelik saldırıya sert tepki gösterdi.

Siyaset Yayın: 15 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 15.06.2021 14:30:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2587 okunma
Google News

Kılıçdaroğlunun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Hiçbir canlının yaşamadığı bir su parçası bu. Bugün konumuz adalet. Doğanın da bir adaleti var. Eskiden bu suda balıklar vardı. Eskiden bu suda insanlar, çocuklar yüzerdi. Ne oldu da bu hale geldi? Caydırıcı cezalar getirilmeli diye TBMM, yürütme organına öneride bulunuyor. Gelmedi. Yürütme organı, TBMMyi dinlemiyor ki.

 

 

"MARMARA DENİZİ'Nİ ÇÖKERTME HAVUZU GİBİ KULLANDILAR"

Toplu balık ölümleri oldu. Deniz kırmızıya dönüştü. Arkasından Marmara yeşile döndü. Arkasından Marmarayı denizanası bastı. Marmara Denizinde 124 tür balık vardı. Çoğu bitti, kalmadı. Ve Marmara Denizini bir çökertme havuzu gibi kullandılar. Bütün kirlilikler buraya aktı.

 

 

DİDİM'DE BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI

Didimde belediye başkanımıza saldırı oldu. Önce belediye başkanımıza iftira attılar, Didim Belediye Başkanı tutuklandı diye. Sonra araştırma yapıldı hiçbir şey yok. Gazete özür dilemedi. Yöneticinin ahlaklı olması lazım, ahlaksız adam özür dilemez. Bu belediye başkanımız direndi, bunları yıkacağım dedi, yıkım ihalesi açtı, kimse korkudan giremedi. Cesur adam buldular, dün akşam saldırıya uğradı. Belediye başkanımızın sağlığı yerinde.

 

Onlar bizim üzerimize beslemeleriyle, mafyalarıyla gelebilirler. Sizin feriştahınız gelse bize geri adım attırmaz. Birilerinden para alıyorsunuz, saldırıyorsunuz sonra. Parayla tutulan adamlarda insanlık yoktur. Onların yüreklerinde insan sevgisi de yoktur. O ruhsatı olmayan bina katlarını yıkacağız.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.