Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce konuşmasını bitirir bitirmez teşkilatlara bu talimatı gönderdi

4 Eylül'de Sivas'tan "Bin Günde Memleket Hareketi" başlatacağını açıklayan Muharrem İnce'nin konuşmasını tamamlamasının ardından CHP Lideri Kılıçdaroğlu teşkilatlara "Hiçbir şekilde yorum yapmayın" talimatı gönderdi.

Siyaset Yayın: 13 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 13.08.2020 13:55:36
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
896 okunma
Google News

Muharrem İnce, Ankara'da bir otelde düzenlediği basın toplantısında, 4 Eylül'de Sivas'tan "Bin Günde Memleket Hareketi" başlatacağını açıkladı. İnce'nin basın toplantısının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'ndan teşkilatlara "Hiçbir şekilde yorum yapmayın" talimatı gitti.

 

CHP'de Muharrem İnce'nin yaptığı açıklamaların bitmesinin ardından parti örgütüne sessiz kalınması talimatı gönderildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı olarak iletilen mesajda Muharrem İnce'nin açıklamalarıyla ilgili kamuoyu önünde herhangi bir yorumda bulunulmaması, açıklama yapılmaması ve sosyal medya aracılığıyla paylaşımda bulunulmaması istendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.