Kılıçdaroğlu, doğal gaz keşfiyle ilgili sessizliğini bozdu

Karadeniz'de bulunan doğal gaz rezervi sonrası ne diyeceği merak edilen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sessizliğini bozdu. Keşfin kendilerini sevindirip, memnun ettiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Yeter ki elde edilecek kaynak millet için kullanılsın. Vatandaşın sorunları için kullanılsın" ifadelerini kullandı.

Siyaset Yayın: 25 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 25.08.2020 11:22:06
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
751 okunma
Google News

Türkiye Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğal gaz bularak, enerjide önemli bir başarıya imza attı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye tarihinde bulunan en büyük doğal gaz rezervi keşfini geçtiğimiz cuma günü kamuoyuna duyurdu. Açıklama öncesi "müjde" diye tabir edilen keşif tüm Türkiye'nin gururlanmasına sebep olurken CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğe gömülmüştü.

 

Ne diyeceği merak edilen Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu. Milliyet'ten Şevket Yaman'ın haberine göre CHP Lideri, bulunan gazdan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

 

Kılıçdaroğlu şu açıklamayı yaptı:

 

"Ülkemizde doğal gaz bulunması bizi sadece sevindirir, memnun eder. Yeter ki elde edilecek kaynak millet için kullanılsın. Vatandaşın sorunları için kullanılsın"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.