Kerimcan ülkeyi terk etti

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından 'yanlışlıkla' mastürbasyon yaptığı görüntüyü paylaşarak hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Kerimcan Durmaz, Türkiye'den ayrıldı.

Yaşam Yayın: 18 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2019 10:45:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1976 okunma
Google News

Son zamanların en çok konuşulan ismi Kerimcan Durmaz, skandal görüntülerin ardından linç yemiş ve uzun bir süre sessizliğe bürünmüştü. Hakkında hapis istemiyle onlarca dava da açılan ünlü isim, flaş bir karara imza atarak ABD'ye yerleşti.

 

Geçtiğimiz gün ABD'ye giden Kerimcan Durmaz'ın, Acarkent'teki evini boşalttığı ve bundan sonra sadece konser ve turne için Türkiye'ye döneceği öğrenildi. Bu haber, ünlü fenomenin takipçilerini üzse de kimileri Kerimcan'ın bu kararının geç alınmış bir karar olduğunu belirtti.

 

Eğitim için gitmiş: Kerimcan Durmaz da sosyal medya hesabı Instagram'dan önceki gün Amerika'ya uçtuğunu belirterek, bir süre eğitim için burada yaşayacağını ifade etti. 
 

Peki Kerimcan Durmaz'ın skandal uçak olayı neydi?
Instagram hesabından müstehcen video paylaşan sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz hakkında, suç duyurusunda bulunulmuş ve Durmaz'a 'müstehcenlik' suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

 

Özür dilemişti: Kendisine yapılan suç duyurularının art arda gelmesinin ardından haberlere de konu olan Kerimcan Durmaz, 7'den 70'e tepki çekerken, özür videosu yayınlamıştı.

 

Kerimcan Durmaz kimdir?
Sosyal medyada adından sıkça kendinden söz ettiren Kerimcan Durmaz, 22 Kasım 1994’de Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. 

 

24 yaşında olan Durmaz, Türk DJ, makyöz ve sosyal medya fenomeni. 2015'ten itibaren Periscope ve Snapchat'te yaptığı paylaşımlarla Türkiye'de ün kazanarak bir internet ünlüsü haline geldi.

 

Şu anda özellikle Twitter, Instagram ve Snapchat gibi sosyal medya platformlarında binlerce takipçiye ulaşmış durumda olan Kerimcan Durmaz aynı zamanda oldukça başarılı bir "Make-Up Artist"tir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.