Kerem Tunçeri pes etmiyor! Aslı çiçekleri geri gönderince...

Geçtiğimiz günlerde eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile oyuncu Aslı Enver'in birlikte olduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu iddianın ardından ise Kerem Tunçeri'nin eski ilişkileri gündem olmuştu.

Yaşam Yayın: 11 Mayıs 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 11.05.2020 11:27:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1017 okunma
Google News

A Milli Takım formasını da yıllardır terleten Tunçer'inin bu kez de sosyal medya üzerinden farklı kadınlara attığı mesajlar ifşa oldu.

 

Bunun üzerine güzel oyuncu Aslı Enver ile Kerem Tunçeri'nin ilişkisi, başlamadan bitmişti. Dün 36 yaşına basan Enver, bir süredir görüştüğü eski basketbolcunun çapkınlık mesajları ortaya çıkınca Tunçeri'yle tüm bağını kopardı.

 

Hatta iddialara göre Aslı Enver, eski basketbolcuyu telefonundan bile engellemişti Güzel oyuncunun kalbini kazanma konusunda ısrarlı olan Kerem Tunçeri bir türlü pes etmedi Tunçeri, dün yaş günü olan Aslı Enver'e çiçek gönderdi.

 

Dedikoduya göre güzel oyuncu, adeta "Aşka geçit yok" dercesine eski basketbolcunun yaptığı jesti reddedip kendisine gönderdiği çiçekleri kabul etmedi. Böylece Tunçeri'nin de tüm barışma umutları tükendi... 

 

Evliliği yasak aşkı yüzünden biten Tunçeri, çapkınlıklarıyla sık sık gündemde. 36 yaşına basan Enver'e sosyal medyada tebrik mesajları yağdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.