Kerem Bürsin Bodrum'da tekneden düştü

Serenay Sarıkaya ile ayrılan Kerem Bürsin, Bodrum'a demir atmıştı ki facianın eşiğinden döndü. Tekneden düşen Bürsin, omurgasını kırdı.

Yaşam Yayın: 05 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 05.08.2019 15:31:17
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1815 okunma
Google News

Serenay Sarıkaya ile ''İlişkimizdeki heyecanı kaybettik'' diyerek ayrılan Kerem Bürsin, ayrılığın ardından Bodrum'a demir atmıştı, yaz sezonunu Bodrum'da geçiren yakışıklı oyuncu, tekneden düşerek facianın eşiğinden döndü. 

 

Arkadaşları ile tekneyle denize açılan Kerem Bürsin, talihsiz bir kaza geçirdi. Tekneyle denize açılan yakışıklı oyuncu düşerek omurgasını kırdı. Teknedekiler tarafından sudan çıkarılarak ve acilen hastaneye götürülen Kerem Bürsin'e "omurga kırığı" teşhisi kondu.

 

Yaklaşık 10 gündür fizik tedavi gören ve korse kullanan başarılı oyuncunun sağlık durumu günden güne iyiye gidiyor.

 

Öte yandan, Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya 3,5 yıllık ilişkilerini, ''İlişkimizdeki heyecanı kaybettik'' diyerek ayrılmışlardı. 

 

Ayrılığın ardından Serenay Sarıkaya'nın adı birçok kişi ile anılmış, Bürsin, bu duruma dair, “İnsanlardan ricam şu; bize saygı duysunlar, Serenay da ben de mutlu olalım” demişti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.